Dugnad 2020

Tresfjord skytterlag har i 2019 startet en oppgradering av baneområdet. Dette er et omfattende arbeid som nå er godt i gang. Noe av det som gjenstår er rydding av skog i nedslagsfeltet. Dersom noen kan tenke seg å bidra med dette, så er det fritt frem å ta med det som kan brukes som ved. Det er vei kloss inntil ryddeområdet, så adkomsten er lett.

For den/de som vil bidra med dette dugnadsarbeidet, og samtidig skaffe seg lett tilgjengelig ved, kan kontakte lagets formann, Hans Jakop Frostad, nærmere informasjon.

***********************

Skytterlaget har kjøpt grunn til skytebanen, og inngått langvarig leieavtale om tilstøtende område.

For å få politigodkjenning av banen kreves det en god del arbeid.

Det meste vil bli foretatt maskinelt, men det er ikke til å unngå at vi også må inn med en god del dugnadsarbeid.

Skytterlaget håper derfor at medlemmene stiller opp når det etter hvert blir behov for å ta i et tak.

***********************

Se mer fra tidligere dugnader HER!