Besøk vår hovedorganisasjon

Trine Ramsvik Stette tok en klar seier i kl. 3-5 med 345 poeng,

foran Jo Salthammer som fikk 341 poeng.

Ludvik André Sagstad Tolaas var eneste skytter etter andre dag som greide 150 poeng på 15-skudden.

Deretter ble det litt "stang ut", men 338 poeng holdt likevel til en 3.plass i kl. 3-5.

Inge Horntvedt Thorsen tok nok en seier i kl. 3, denne gang med 332 poeng i protokollen.

Selv med 349 poeng måtte Liv Marit Sætre ta til takke med 2.plassen i kl. ER.

Hun ble slått av Tora Skiri fra Rauma, som fikk 5 sentrumstiere mer enn Liv Marit.

*********************

Fullstendige resultat- og premielister finner du på DFS-web!

Pga. feil i tidligere utlagte lister på denne nettsida, legger vi ut nye lister her (pr. 30.05.2018):

************************

Hos oss kan du betale med bankkort - enkelt og greit!

Gjenstandspremie til alle deltakere i NU

Medaljer: Gylt med. til stevnevinner kl. 3-5, Sølv med. til vinnere kl. R-ER-J-EJ. For kl. Jeger, Åpen, AG3, HK416, V55,V65,V73, 1,2 og de av klassene 3-5 som ikkje har stevnevinneren, sølv med.

Baneinformasjon

TRESFJORD SKYTEBANE

Skyteprogram

DET SKYTES DFS MESTERSKAPSPROGRAM BANE.

KL.1, JEGER, ÅPEN,AG3,HK416 SKYTER OMGANG OM ØNSKELIG, MEN PREMIERING OG MEDALJER FORETAS PÅ 25-SKUDD.